Veranderende bedrijfsprocessen, innovatie en motivatie, dat zijn de sleutelwoorden die op mij van toepassing zijn.

Met inmiddels meer dan twintig jaar ervaring in ICT management en consultancy heb ik gewerkt als interimmanager, projectmanager, programmamanager, informatiemanager en strategisch adviseur. Daarnaast heb ik 10 jaar een ICT dienstverleningsbedrijf geleid als directeur/eigenaar. Na een aantal jaren gewerkt te hebben als interim manager waarvan de laatste twee jaren in de non-profit sector wil ik weer terug naar een meer internationale en commerciële omgeving, en tegelijkertijd ook in een vaste rol, zodat ik in mijn werk ook wat blijvends kan realiseren..

Ik heb ervaring in veranderingsmanagement, inclusief fusie en overname consultancy en post-fusie situaties in een brede context van bedrijven, industrie, onderwijs, overheid, zorg en zowel multinationals als MKB bedrijven.

Recensies van vorige opdrachtgevers:

Marco heeft een bindende persoonlijkheid die in staat is om processen, informatiestromen en behoeften in kaart te brengen en te optimaliseren.

Met zijn analytisch vermogen kan hij complexe projecten terugbrengen tot hun essentie. Hierbij gaat hij het maken van (soms harde) keuzes bij herstructureren en reorganiseren van het werk niet uit de weg. Marco is aanhanger van de Lean gedachte, analytisch sterk en goed in projectmanagement.

Marco’s passie ligt in het innoveren. Met een grote interesse voor kunst, cultuur en innovatie werpt hij een creatieve en frisse blik op de werkelijkheid.